OM MIG

Mit navn er Rasmus Hauskov. Jeg er født og opvokset i Vestjyllands smukke natur – med åbne vidder, ryggen mod land og en umættelig lyst til at opleve verden.

Jeg drog på jordomrejse som 19-årig, og har siden benyttet hver en chance for at komme ud og se verden. Min lyst til at besøge nye steder har været den store drivkraft i mit liv, en drivkraft, der har givet mig uendelige mange fantastiske oplevelser rundt omkring i verden, såsom skiture til toppen af rygende vulkaner, trekkingture i Patagonien, ekspedition i Amazonas jungle, bestigning af flere 6000’er og cykelture på langs af Argentina/Chile og New Zealand.
Derudover har jeg haft det privilegie at kunne arbejde som skilærer flere spændende steder i verden, som Argentina, Japan, Frankring og Schweiz.
Det meste af mit voksenliv har jeg dog tilbragt i Zillertal i Østrig, hvor jeg om sommeren har arbejdet som rafting-, mountainbike- og vandreguide og om vinteren undervist på ski. Jeg har her fundet det perfekte område, hvor mine to største passioner, nemlig naturen og sport, kan forenes. Et sted, der er skabt til udendørs-aktiviteter, og hvor mulighederne for store naturoplevelser samtidig med at man får sved på panden og evt. et adrenalin-kick, er utallige.

Det ville være mig en udsøgt glæde, at få lov til at dele alt dette med jer.

Hjerteligst,

Rasmus Hauskov