GRUPPE REJSER

Lejrskole / Skilejrskole:

Tag klassen med på en uforglemmelig tur med grænseoverskridende aktiviteter. Giv de unge mennesker en oplevelse for livet, og samtidig en øget tro på sig selv og et bedre sammenhold.
Vi skræddersyer et program, helt efter jeres ønsker og budget. Om sommeren er det bl.a. aktiviteter som, rafting, canyoning, via ferrata, monster roller og paragliding der er i højsædet og om vinteren naturligvis skiundervisning, ofte kombineret med en sneskotur eller en kælkeaften. Af de mere kreative muligheder kan nævnes iglo-bygning, som samtidig er en glimrende team building øvelse!

Mht. logi arbejder vi sammen med forskellige vandrehjem, hvor eleverne sover i sovesal, med halv/hel-pension eller som selvforsørger, og også hoteller i den lidt billigere ende. Vi tager os også gerne af transporten, hvad enten I ønsker at rejse med bus eller tog, ligesom det selvfølgelig er helt fint, hvis I har jeres egen kørselsordning.

Firmatur / Julefrokost:

Har dine/jeres ansatte fortjent en ekstra belønning, ønsker firmaet at lave en lidt anderledes julefrokost eller giver personalekassen en firmaudflugt, så er vi klar med en oplevelse til jer, som vil binde jer tættere sammen, give jer en masse at tale om og sandsynligvis være med til at øge arbejdsglæden.
Det kunne være en traditionel vintertur med skiløb, after ski og hyggeligt samvær, eller måske med aktiviteter som en sneskotur, en kælke- eller skøjteaften eller en ski-vandretur.
En sommertur kunne for eks. indeholde rafting, canyoning, vandring, cykling eller måske sommerskiløb på gletsjeren!
Her er der næsten ingen grænser for aktiviteter, hvad enten I ønsker at prøve grænser af eller at nyde naturen under mere rolige forhold. Vi finder det rigtige hotel/lejlighed til jer og tager os også meget gerne af transporten.

Team building / Ryst sammen tur:

Er I et nyt team, som skal lære hinanden at kende eller allerede et hold, hvis resultater afhænger af, hvor godt I arbejder sammen? Så lad os arrangere en tur med masser af udfordrende actionaktiviteter, hvor jeres grænser bliver sat på prøve. Eller en overlevelsestur ud i bjergene, hvor man må klare sig med det naturen kan bidrage med. Sådanne fælles oplevelser kræver sammenhold og opbygger en stærk holdfølelse.

Vandre / Cykel-uge:

Kom og oplev bjergene på den smukkeste måde, nemlig til fods eller fra cyklen. Tag med på en fleredages-ekskursion langt væk fra dalens civilisation, hvor vi overnatter i hyggelige bjerghytter og derfor har mulighed for at komme endnu længere ind i bjergene eller sågar krydse over hovedkammen til Italien. En lidt mere bekvem form for vandre- og cykelferie er, at have et hotel i dalen som fast base og så herfra begive sig ud på dagsture.
Hvad man end vælger, er der garanti for store naturoplevelser.

Vi tager os af alle detaljerne, så I bare skal nyde bjergene. Her går jeg/vi naturligvis meget gerne med som guider, men det er også muligt som selvguidet tur med GPS-materiale samt landkort og kompas, som vi selvfølgelig sørger for.

Træningslejr:

Kom ned og forbered jer til den kommende sæson i smukke og motiverende omgivelser.
Kombiner træningen med en mountainbiketur, vandretur, raftingtur eller andre gruppeaktiviteter og opbyg formen samtidig med at sammenholdet bliver forstærket.

Vi finder naturligvis det rette hotel med de nødvendige faciliteter, det rigtige træningsanlæg og evt. træningsmodstandere, hvis det er ønsket.

Foreningsrejse:

Trænger foreningen til at komme ud og få en på opleveren, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en aktiv tur. Vi skræddersyer et ophold helt efter jeres ønsker og budget, og tager os af alle detaljerne, sommer som vinter.

Golfrejse:

Uderns i Zillertal fik for få år siden dalens første golfbane, men der findes yderligere 6 baner, indenfor en times kørselafstand. Disse baner lokker med udfordrende, mere eller mindre kuperede baner med fantastisk flotte bjergpanoramaer.
Lad vores golfekspert arrangere jeres næste tur, med muligheden for at kombinere denne vidunderlige sport med andre aktiviteter, såsom gletsjerskiløb, mountainbike eller champagne-smagning på dalens verdensberømte “Kristallhütte”.

Transport:

Sammen med vores gode partnere, arrangerer vi selvfølgelig meget gerne transporten for jer, om det skal være med bus, tog eller fly. Har I selv en aftale med et busselskab eller ønsker at køre selv, er det selvfølgelig også helt i orden.

Logi

Alt fra lejrskoleophold i 10 personers soverum, Rustikke bjerghytter, over standard hoteller eller lejligheder til luksushoteller. Lad os lave et uforpligtende tilbud til jer, på baggrund af jeres ønsker og budget.